• Alles over fitness accessoires

  Alles over fitness accessoires

  Tijdens het sporten in (of buiten) de sportschool kan er gebruik gemaakt worden van verschillende soorten hulpmiddelen, oftewel fitness accessoires. Zo zie je bijvoorbeeld powerlifters squaten met een belt, ook wel squat riem genoemd. Zo’n riem kan jouw onderrug ondersteunen tijdens het squaten. Maar zijn zulke hulpmiddelen wel goed? En welke gebruik je waarvoor? In deze blog lichten wij een aantal van zulke producten...
 • Fitness en Sport: Formule 1

  Fitness en Sport: Formule 1

  Formule 1 is een sport waar de coureurs veel kracht voor nodig heeft. Benieuwd hoe fitness de coureurs kan helpen en over welke krachten wij het hebben? Lees het hier in de derde blog van de rubriek Fitness en Sport.
 • Fitness en Sport: Kickboksen

  Fitness en Sport: Kickboksen

  Kickboksen is een populaire sport en zo hebben wij in Nederland dan ook tal van top kickboksers zoals Rico Verhoeven. Maar kun je een sport als kickboksen ook goed combineren met fitness? In deze blog vertellen wij jou aan de hand van onze 3 standaard vragen in deze rubriek waarom deze combi goed kan zijn!
 • Hoe jij makkelijk een thuis gym maakt.

  Hoe jij makkelijk een thuis gym maakt.

  Voorlopig zijn de sportscholen helaas nog even gesloten. Sommige sportscholen bieden een alternatief aan. Bijvoorbeeld buiten sporten of online trainingen. Toch is dit niet helemaal hetzelfde als lekker vrijuit sporten zoals jij in jouw sportschool gewend was. Wij hebben hier een aantal tips hoe jij thuis een eigen gym kunt maken.  
 • 3 makkelijke oefeningen op de bank

  3 makkelijke oefeningen op de bank

  Bewegen is gezond, een opmerking die we steeds te horen krijgen. Maar nu we thuis zitten is het toch soms wat lastiger om in beweging te blijven. Vaak is de motivatie ver te zoeken om met wat oefeningen te beginnen. Vandaar dat wij jullie graag op weg helpen met 3 simpele oefeningen voor in huis. Het allerleukst aan onderstaande oefeningen is dat je ze...
Jij hebt je succesvol aangemeld!
Deze e-mail is geregistreerd