Over ons

Fitness Loods is een bedrijf opgezet door twee jonge, ambitieuze en sportieve ondernemers. De voorliefde voor sport zit er bij beide heren als sinds jongs af aan in. Zo ook de passie voor fitness.

In 2020 is Fitness Loods gestart. Het idee voor dit bedrijf was er al eerder, maar een goed bedrijf moet eerst goed worden uitgedacht. Na een goede voorbereiding en een hoop vergaderingen, is eind 2020 Fitness Loods geboren.

Eén van de uitspraken van Fitness Loods is: 'Voor sporters, door sporters 🏆'. En dat is niet voor niets. Zoals eerder vermeld zijn beide heren als sinds jongs af aan sportief bezig. Verschillende sporten zijn beoefend, van volleybal en voetbal tot kickboksen en fitness. Met gezamenlijk ruim 15 jaar kennis en ervaring vanuit zowel het werkveld als het klantenperspectief in de fitness wereld kan er goed worden ingeleefd in de klant.

Fitness Loods biedt daarom alleen kwalitatieve producten aan voor een realistische prijs. Heeft u vragen, opmerking of misschien wel iets anders te vermelden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Bedankt voor uw bezoek aan onze website en neem gerust een kijkje!

Info@fitness-loods.nl

Logo